Így készült az Sjcam Predátor teszt videó!

2016. február 10. 08:23 - BroadTest

Sjcam hangulatjelentés az erdőből

Az idei évet egy akciókamera tesztjének forgatásával kezdtük. Azonban már az elején elakadtunk egy kiegészítőnél, amely annyira megihletett bennünket, hogy úgy döntöttünk, készítünk neki egy külön videót.

A kamerát és a kiegészítőt január elején kaptuk (köszönet érte az Sjcam Magyarországnak), és egy januári ködös pénteken el is érkezett a forgatás napja. Az sjcam termékeivel, egy storyboarddal, és néhány kamerával a kezünkben, bevetettük megunkat a közeli erdőbe, és nekiálltunk forgatni. Sem minket, sem Gábort nem zavarta a farkasordító hideg, így a januári dermesztő idő ellenére, szuper jeleneteket forgattunk szuper hangulatban. Reméltük, hogy a forgatást nem zavarják meg a véletlenül arra járó túrázók, de szerencsére néhány, a környéken kószáló kutyától eltekintve nem volt társaságunk. Lehet jobb is volt így, hiszen Gábor csontig hatoló ordításától a bokrokban, mindenki összeszaladt volna.

Noha kevés idő állt rendelkezésünkre, a forgatást sikeresnek mondhatjuk, hiszen minden eltervezett jelentet leforgattunk a rendelkezésre álló kb. fél nap alatt. Arról nem beszélve, hogy mi is nagyon jól szórakoztunk a felvételek közben (ez az előzetesben is látszik). Azóta már folynak az utómunkálatok is, így az új sjcam kamera tesztjét és természetesen az sjcam-es kiegészítő tesztjét is hamarosan láthatjátok Youtube csatornánkon és Facebook oldalunkon. A mostaniak sem lesznek átlagos tesztvideók, ezt ígérhetjük! Iratkozzatok fel a Youtube csatornánkra itt, és kedveljetek minket a Facebook-on itt, így garantáltan nem fogtok lemaradni róla! Addig is íme egy kis "így készült" előzetes, és néhány werk fotó a forgatásról. Jó szórakozást kívánunk hozzá! (a szemfülesek felfedezhetik az sjcam új kameráját is a képeken).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://broadtest.blog.hu/api/trackback/id/tr958378116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása